+386 41 729 245 lomi.sport@triera.net

O podjetju

Podjetje LOMI SPORT je bilo kot družinsko podjetje ustanovljeno leta 1990 in je v več kot 30 letih postalo pomemben dejavnik v slovenskem športu:

  • Z našo lastno ali opremo uglednih slovenskih in tujih partnerjev smo v preteklih letih do danes oskrbeli preko 200 šol in športnih klubov.
  • V celoti ali delno smo z atletsko in drugo opremo (predvsem z goli za nogomet in rokomet) opremili stadione po vsej Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.
  • Organizirali in vodili smo tekmovanja tako na osnovnošolskem kot na najvišjem državnem in mednarodnem nivoju;.
  • Svetovali in neposredno vodili treninge ali kondicijsko vadbo številnih mladinskih in članskih reprezentantov in celo evropskih prvakov v atletiki, rokometu, odbojki, smučanju,,…;
  • Svetovali pri izgradnji ali obnovi športnih objektov.
    Tako široko in kakovostno dejavnost zagotavljajo lastniki in sodelavci podjetja, ki so si bogate izkušnje nabrali najprej kot vrhunski športniki, udeleženci olimpijade, finalisti evropskega mladinskega prvenstva, državni reprezentanti…, nato pa kot diplomirani profesorji in trenerji delovali na odgovornih položajih v šolstvu, v klubih, v panožnih športnih zvezah…

Nekaj ilustrativnih referenc:
Z našo športno opremo smo v celoti ali deloma opremljeni stadione in igrišča v:
2021 – 2019 PTUJU, BRESTANICI, DOMŽALAH, SPLITU, ŠKOFJI LOKI, SLOVENSKI BISTRICI, MARIBORU
2018 – 2012 BREŽICAH, KRŠKEM, ČAKOVCU, ČRENŠOVCIH, MARIBORU
2011 – 2008 SLOVENJ GRADCU, KOPRU, SLOVENSKIH KONJICAH, ORMOŽU, NOVEM MESTU,PTUJU
2009 – 2001 DOMŽALAH, SLOVENSKI BISTRICI, ZAGREBU, ŠENTJURJU, PTUJU, ŽALCU, BEOGRADU

Na vseh teh stadionih so bila ob uporabi naše opreme v preteklih desetletjih številna šolska, mladinska in članska državna prvensteva, na nekaterih tudi vrhunske mednarodne atletske prireditve kot POKAL EVROPE 1. IN 2. LIGA, POKAL EVROPE V MNOGOBOJIH, EAA MITING V MNOGOBOJIH, EAA CHALLENGE, PRVENSTVO EVROPE ZA VETERANE, HANŽEKOVIČEV MEMORIAL..

Pri naši dejavnosti nismo zaspali na lavorikah, tako starejši kot mlajši sodelavci neprestano spremljajo razvoj in posodobitve športne opreme in zato vam lahko ponudimo kakovostno rešitve, ki bodo zadovoljile vse vaše zahteve, tako v v šolskem, rekreativnem kot v tekmovalnem športu. Pri tem vedno v ospredje postaviljamo kakovost, istočasno pa cenovno dostopnost. Naše strokovno znanje, mednarodni partnerji in prilagodljivost vašim zahtevam so zagotovilo za uspešnost vaše športne vadbe in tekmovanj na izbranem področju.